Back to All Events

Kumpulan Potentiaali 2018

Kumpulan kampus (Gustaf Hällströminkatu 2), to 22.11.2018 klo 11-23

Tervetuloa Kumpulan Potentiaaliin 2018 - toista kertaa järjestettävään työelämä- ja rekrytointitapahtumaan Kumpulan kampuksella!

Työelämä- ja rekrytointitapahtumassa Helsingin yliopiston Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijat pääsevät tapaamaan oman alan yrityksien ja organisaatioiden edustajia niin ständeillä, Workshopeissa, Keynote-luennoilla kuin Rekry Speed Datingissa. Yrityksiä on tulossa paikalle jo lähes 50, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Tapahtuma on suunnattu kaikille opiskelijoille fukseista vasta valmistuneisiin, myös jatko-opiskelijoille.

WORKSHOP
Workshopit ovat n. tunnin pituisia yritysten järjestämiä sessioita, jonne mahtuu ~30 opiskelijaa. Vapaa pääsy. Aikataulut julkaistaan marraskuussa.

KEYNOTE-LUENTO
Auditorioissa n. puolen tunnin pituisia, nopeita ja innostavia katsauksia yritysten polttaviin puheenaiheisiin. Vapaa pääsy. Aikataulut julkaistaan marraskuussa.

REKRY SPEED DATING
Nimensä mukaisesti pikadeittailua, mutta työntantajien kanssa. Pääset puolessa tunnissa tutustumaan useampaan työntantajaan. Vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen avataan marraskuussa.

COCKTAIL-TILAISUUS
Yritysten edustajille ja opiskelijoille. Rajattu osallistumismäärä.

"Näin minä vein akateemisen osaamiseni käytäntöön"
-KESKUSTELUPANEELI BY THINK COMPANY
Jokaiselle yrityksen edustajalle ja jatkoille suuntaavalle opiskelijalle suunnattu keskustelupaneeli, joka herättää ajatuksia ja synnyttää keskustelua jatkoille.

JATKOT
Physicumin aulassa kajahtaa, kun Anssi Kela saapuu esiintymään jatkokansalle. Jatkoilla tarjoillaan juotavaa ja muuta oheistoimintaa. Rajattu osallistumismääärä.


Aikataulu

11:00-17:00
Ständit

12:00-17:00
Workshopit

12:00-17:00
Keynote-luennot

18:15-19:00
"Näin toin akateemisen osaamiseni käytäntöön" - paneelikeskustelu by HELSINKI THINK COMPANY

19:00-23:00
Jatkot

Lisätietoa

info (at) potentiaali.com

Earlier Event: November 22
Juhlavuoden Bofferturnajaiset
Later Event: November 22
THE MAJOR STUDENT DAY