Back to All Events

Siulan pakohuonepeli: Mysteeri Uudella

Utopia (Uuden ylioppilastalon 5. kerros, Mannerheimintie 5 A), ma 12.11.2018

Kahden hämärän henkilön on nähty poistuvan Uuden ylioppilastalon Utopiasta keskellä yötä, ja sen jälkeen heistä ei ole nähty jälkeäkään. Jotain kummallista on tekeillä, mutta mitä? Pystytkö sinä ratkaisemaan jännittävän mysteerin?

Siula on suunnitellut oman pakohuonepelin Utopiaan. Peliä pelataan maanantaina 12.11. klo 12–20. Pelivuorot alkavat tasatunnein, ja pelin kesto on ohjeistuksineen max 45 minuuttia.

Peliin ilmoittaudutaan 3–6 hengen joukkueissa. Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa koko joukkueen. Ilmoittautumislomakkeessa on tarkemmat ohjeet, ja siellä voit esittää myös toiveita peliajan suhteen. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.10. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 4.11. klo 23.59. Joukkueen peliaika ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään tiistaina 6.11.

Pakohuonepeli on seikkailupeli, jossa huoneeseen lukittujen ihmisten pitää ratkoa pulmia määräajassa. Pelaajien pitää käyttää loogista päättelyä, luovuutta ja tiimityöskentelyä pulmien ratkomisessa. Peli ei vaadi ennakkotietoja tai fyysistä kuntoa vaan pelkän paikalle tulemisen.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Osallistuminen edellyttää suomen kielen taitoa. Tila on valitettavasti esteellinen.

Lisätietoa:

netta.laukkanen (at) helsinki.fi

Earlier Event: November 10
Club Porthan