Osallistu juhlavuoteen!

Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita saunailta!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa. Järjestöt voivat ostaa edullisempia lippupaketteja Synttäribileisiin 17.10. alkaen.

Lisätietoja: vuosijuhla@hyy.fi

X_järjestö_nettisivuille.png
 
 


Haluatko kokea juhlavuoden parhaat bileet aitiopaikalta? Liity HYYn tapahtumavaliokunta HUMUUN!

HYYn tapahtumavaliokunta HUMU osallistuu HYYn tapahtumien ideointiin ja toteutukseen HYYn tuottajan sekä hallituksen kulttuurivastaavan johdolla. Humulaisena pääset järjestämään myös juhlavuoden ohjelmaa, jolloin löydät itsesi aina parhaiden bileiden keskipisteestä. HUMUun voi liittyä kuka vain ja koska tahansa – myös tapahtumakohtaisesti. Tutustu HUMUun tarkemmin täällä tai liity valiokunnan Facebook-ryhmään täällä.

LisätietoA:

Ilona Raimas
Puheenjohtaja, HYYn tapahtumavaliokunta HUMU
ilona.raimas (at) helsinki.fi

humu.jpg

Kuva: Juuso Koivisto / Bonafide Creatives