Back to All Events

HYYn 150. vuosijuhla


  • Vanha ylioppilastalo 3 Mannerheimvägen Helsingfors, 00100 Finland (map)
HYY150_kuva_nettisivuille.png

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan 150. vuosijuhlaa!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan juhlaviikonloppuun, jonka aloittaa upea pöytäjuhla Vanhalla ylioppilastalolla lauantaina 24.11.2018.

Juhlavuoden kunniaksi koko talo täyttyy akateemisesta pöytäjuhlasta lauluineen sekä ikimuistoisesta ohjelmasta. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella kello 16.00. Juhlaillallinen tarjoillaan Vanhan ylioppilastalon juhlasalissa, juhlasalin parvella, musiikkisalissa ja galleriassa klo 17.30.

Pöytäjuhlan ja juhlatanssien jälkeen juhlat jatkuvat The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja luvassa on juhlavuoden legendaarisimmat bileet, joita et yksinkertaisesti voi jättää väliin. Synttäribileet ovat avoimet kaikille HYYn jäsenille jo klo 22 alkaen. Lipunmyynti starttaa lokakuussa, stay tuned!

Juhlaviikonlopun kruunaa eeppinen, hillitön ja hulvaton sillis sunnuntaina 25.11. Luvassa hyvää ruokaa, musiikkia, ennennäkemätöntä ohjelmaa ja tietenkin huikeaa seuraa.

Juhlan virallinen hashtag: #hyy150

ILMOITTAUTUMINEN VUOSIJUHLAAN

Ilmoittautuminen pöytäjuhlaan alkoi maanantaina 1.10. klo 15.00. HYYn vuosijuhla täyttyi sekunneissa! Jos olet jonotuslistalla, tarkkailethan sähköpostiasi. Jonotuspaikka tulee lunastaa 48 tunnin sisällä ilmoituksesta.

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumalla mukaan juhlaviikonlopun tapahtumiin sitoudut noudattamaan HYYn tapahtumaperiaatteita ja olet mukana luomassa hyvää juhlafiilistä kaikille.

Illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Illalliskorttien hinnat:
HYYn jäsenet 105 €, muut 125€.
VIP-pöytäpaketti parvelle: 4 henkilöä 600€.

Lippu synttäribileisiin kuuluu illalliskortin hintaan.

PUKEUTUMINEN

Pöytäjuhlassa: Juhlapuku, akateemiset ansio- ja kunniamerkit.

Synttäribileissä: Juuri sellainen, kuin tunnet parhaaksi synttäreille – glitterpaita, pikkumusta, pöyhkeä takki tai vaikkapa frakki.

Silliksellä: Mikä tahansa, missä voit sekä ottaa chillisti että bailata villisti.

JUHLAVIIKONLOPUN PERIAATTEET

HYYn vuosijuhlaviikonlopun tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle. Haluamme, että jokainen voi osallistua juhlaan omana itsenään ja viettää hauskan viikonlopun tuntien olonsa turvalliseksi. Ilmoittautumalla mukaan juhlaviikonlopun tapahtumiin sitoudut noudattamaan HYYn tapahtumaperiaatteita ja olet mukana luomassa hyvää juhlafiilistä kaikille.

HYYn tapahtumaperiaatteet

  • Välitä ihmisistä ympärilläsi. Välitä siitä mitä heille kuuluu, miltä heistä tuntuu ja miten sanasi ja tekosi vaikuttavat heihin.

  • HYYn tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle.

  • Kunnioita muiden fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Ei tarkoittaa ei; älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla.

  • Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua, tai ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille. Halutessasi voit myös ottaa tapahtuman jälkeen yhteyttä HYYn häirintäyhdyshenkilöihin.

  • Myötävaikuta toiminnallasi positiiviseen ilmapiiriin

ESTEETTÖMYYS

Vanha ylioppilastalo on osittain esteellinen. Esteetön kulku taloon on Ylioppilasaukion puolelta. Ensimmäisen kerroksen tilat ovat esteettömiä ja vuosijuhlan narikka sijaitsee tässä kerroksessa. Juhlatilasta löytyy yksi esteetön sukupuolineutraali wc.

Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita liittyen tilan esteettömyyteen, otathan yhteyttä vuosijuhla@hyy.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vuosijuhlamestarit Marika Tuominen ja Elina Nieminen

vuosijuhla@hyy.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Earlier Event: November 21
FutureWorks
Later Event: November 24
HYY150 Synttäribileet