Back to All Events

HYY150 Sillis

  • Kumpulan kampus Gustaf Hällströms gata 2 Helsingfors, 00560 Finland (map)
HYY150_SILLIS_FACEBOOK_EVENT_1920x1080.png

USKOMATON + HILLITÖN + HAUSKA + YLLÄTTÄVÄ + X = SILLIS?

HYY150 Sillis yhdistää opiskelijat ja alumnit juhlimaan yhdessä HYY150-juhlaviikonlopun loppuhuipennusta Kumpulan kampuksella Physicumissa (Gustaf Hällströmin katu 2). Vedä siis päällesi verkkarit, eläinpuku tai jatka vaikka juhla-asussa koko viikonloppu ja tule viettämään Silliä Chillistä! Meno päästetään valloilleen klo 12, ja Sillistely jatkuu aina iltaan asti. Oletko chillimpi mocktail-joogailija vai villimpi pong-geimaaja - vai sillimpi tuplaaja? Silliksellä tunnelmaa tahdittavat chillimpi- ja villimpi-alueet sekä silli-lava-alue, ja ohjelmasta löytyy aivan varmasti jotain ihan jokaiselle sillistelijälle!

OHJELMA

Silli-lavalla Chillismenon kruunaa Helsingin yliopiston savannilta ponnistava pääesiintyjä - ryminällä Suomi-räpin kärkinimien joukkoon noussut Gasellit!

Silliskansa pääsee myös bailaamaan biittien boostaamana huikeiden Saattue DJ’s tahtiin.

Chillimpi-alueella voit nauttia rentouttavasta joogasta, ottaa strategista lepoa unihuoneessa tai eskapoida elokuviin leffahuoneessa. Edellisillan jännityksen lihaksista kaikottaa ja mielen virkistää VALA Group Loungen ammattihieroja ja sekä raikas mehupiste!

Villimpi-alueella pääsee testaamaan taitojaan linnukkaan lennokkaassa luikauttelussa eli lintukaraokessa! Karaokekuninkuuden voit korkata myös huikeassa Singa-karaokessa, josta takuulla löytyy kaikki lempibiisisi. Vauhtia villiin Sillikseen tarjoavat myös peliloungen konsolipelit sekä tottakai opiskelijaklassikko beer pong.

Optimaalisiin lämpötiloihin höyryävän villin/chillin/sillin fiiliksen nostattavat Sillis-palju ja -sauna, joten uima- ja saunatarvikkeet kannattaa ehdottomasti napata mukaan!

Sulattele sillejä ja maistele mocktaileja - Sillis ei olisi tietenkään mitään ilman ruokaa ja juomaa, joista vastaavat maukkaat yhteistyökumppanimme, muun muassa Hoviruoka, Aitokaura ja Baba’s food. Tarjolla on muun muassa mocktaileja, nyhtökaurapizzaa, vihiksiä ja lihiksiä, salaatteja, hummusta, välipalarahkaa sekä pehmistä, popcornia ja hattaraa! HUOM. Silliksen tarjoiluissa on priorisoitu elintärkein eli osallistujien ravinnonsaanti, joten tuothan siis oman pullosi, jos kaipaat kuplivaa tai muuta haippi-juomaa. Silliksen ajan on käytössä Skumppanarikka, jotta juhlajuomasi pysyvät takuuvarmasti ulottuvillasi, tallessa ja viileinä!

Silliksellä riittää koettavaa, mutta muistathan myös ikuistaa unohtumattoman HYY150 Sillis -hetkesi Silliksen omalla valokuvausseinällä - ja nappaa myös kaverit messiin!

Juhlan virallinen hashtag #hyy150sillis

LIPUT

liput 15 €/kpl

lippupaketit 10 kpl / 120 €

combo-lippu Synttäribileet + Sillis 25 €/kpl

liput tapahtumaviikonloppuna 24.-25.11. 20 €/kpl

HUOM! Lippupaketteja myydään rajoitettu määrä. Paketteja voi ostaa enintään 5 per järjestö tai kaveriporukka.

YKSITTÄISLIPUT ALUMNIT

8.10.-25.11. liput 45€/kpl

Ostamalla alumnilipun tarjoat puolet silliksen hinnasta nykyopiskelijoille.

Alumniliput ostetaan Alumniyhdistyksen alumnikaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Huom! Kaikkia lipputyyppejä on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

JUHLAVIIKONLOPUN PERIAATTEET

HYYn vuosijuhlaviikonlopun tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle. Haluamme, että jokainen voi osallistua juhlaan omana itsenään ja viettää hauskan viikonlopun tuntien olonsa turvalliseksi. Ilmoittautumalla mukaan juhlaviikonlopun tapahtumiin sitoudut noudattamaan HYYn tapahtumaperiaatteita ja olet mukana luomassa hyvää juhlafiilistä kaikille.

HYYN TAPAHTUMAPERIAATTEET

Välitä ihmisistä ympärilläsi. Välitä siitä mitä heille kuuluu, miltä heistä tuntuu ja miten sanasi ja tekosi vaikuttavat heihin.

HYYn tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Kunnioita muiden fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Ei tarkoittaa ei; älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla.

Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua, tai ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille. Halutessasi voit myös ottaa tapahtuman jälkeen yhteyttä HYYn häirintäyhdyshenkilöihin.

Myötävaikuta toiminnallasi positiiviseen ilmapiiriin

ESTEETTÖMYYS

Tila on esteetön.

Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita liittyen tilan esteettömyyteen, otathan yhteyttä vuosijuhla@hyy.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vuosijuhlamestarit Marika Tuominen ja Elina Nieminen

vuosijuhla@hyy.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Earlier Event: November 24
HYY150 Synttäribileet
Later Event: November 26
Huominen tehdään NYT