Back to All Events

HYY150 Synttäribileet


HYY150 b-day

PARTY LIKE IT’S 1868 – HYY150 Synttäribileissä biletetään 150 vuoden edestä!

Koko HYY150-juhlavuosi huipentuu 24.11. ainutlaatuisiin Synttäribileisiin The Circuksessa. Ilta täyttyy juhlahumusta, glitteristä, musiikista, yllätyksistä ja ystävistä, kun juhlistamme ylioppilaskuntaamme vuosisadan ikimuistoisimmissa juhlissa. Bileet pärähtävät käyntiin klo 22, eikä tanssilattia lepää ennen aamuyön tunteja - jos silloinkaan, koska meno jatkuu myöhemmin eeppisillä Ja-jatkoilla! Nappaa siis kaverit kainaloon ja varmistakaa paikkanne vuosisadan bileissä, sillä näin timanttista tilaisuutta saa odottaa vähintään seuraavat 50 vuotta!

OHJELMA

The Circuksen kattoa koetellaan, kun tunnelman bileyötaivaalle nostattaa illan pääesiintyjä, suomalaisen rockin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Olavi Uusivirta!

Bilekansaa 150 vuoden edestä tansittaa myös We Love Helsinki DJ:den timanttinen hittikattaus.

Oman hetkesi 150-juhlavuoden parrasvaloissa voit kokea Synttäribileiden karaokehuoneessa, jossa myös yhteislaulu raikaa! Jaa lavalla lempikappaleesi tai nauti yhteisestä karaokeilosta rennosti yleisön puolella.

Näyttävyyttä bileillasta ei todellakaan tule puuttumaan, sillä säihkyvän synttäribilekokemuksen loihtii huikea Glitternisti! Bileissä käytettävät ECO-glitterit ovat paitsi kimaltavia myös ympäristöystävällisiä. Lisäksi bileissä on mahdollista saada haltuunsa uniikki kultainen HYY150-juhlahaalarimerkki! Näyttäviä yllätysefektejä ei myöskään tule näistä bileistä puuttumaan...

Jotta illan jälkeen ei tarvitse pohtia “Minne?”, voit tallettaa unohtumattomimman  Synttäribilehetkesi polaroid-kameralla ja jättää itsellesi terveiset seuraavan päivän Sillikselle, josta voit noutaa kuvasi. Bileiden jälkeenkään meno ei tietenkään hiivu, vaan juhlat siirretään maagisille, ennennäkemättömille HYY150 Ja-jatkoille Gustavus Rexille, jonne ovat tervetulleita kaikki Synttäribileisiin osallistuneet! Juhlaviikonloppuhumu ei pääty edes ja-jatkojen auringonnousuun, sillä 25.11. puolen päivän jälkeen suunnataan vielä HYY150 Sillikselle Kumpulaan!

Synttäribileiden pukukoodi: itsesi näköinen, säkenöivä synttäriasu, jossa jaksat tanssia vaikka aamuun asti.

Bileiden virallinen hashtag #hyy150bday

LIPUNMYYNTI

keskiviikkoon 21.11. asti liput 15 €/kpl

torstaista 22.11. alkaen 17 €/kpl

lippupaketit 10 kpl / 120 €

combo-lippu Synttäribileet + Sillis 25 €/kpl

HUOM! Hinnat sisältävät narikkamaksun (3 €). Lippupaketteja voi ostaa enintään 5 per järjestö tai kaveriporukka.

Kaikkia lipputyyppejä on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti! 

Jos olet ilmoittautunut vuosijuhlaan, sinun ei tarvitse ostaa erillistä lippua Synttäribileisiin.

JUHLAVIIKONLOPUN PERIAATTEET

HYYn vuosijuhlaviikonlopun tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle. Haluamme, että jokainen voi osallistua juhlaan omana itsenään ja viettää hauskan viikonlopun tuntien olonsa turvalliseksi. Ilmoittautumalla mukaan juhlaviikonlopun tapahtumiin sitoudut noudattamaan HYYn tapahtumaperiaatteita ja olet mukana luomassa hyvää juhlafiilistä kaikille.

HYYN TAPAHTUMAPERIAATTEET

  • Välitä ihmisistä ympärilläsi. Välitä siitä mitä heille kuuluu, miltä heistä tuntuu ja miten sanasi ja tekosi vaikuttavat heihin.

  • HYYn tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle.

  • Kunnioita muiden fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Ei tarkoittaa ei; älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla.

  • Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua, tai ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille. Halutessasi voit myös ottaa tapahtuman jälkeen yhteyttä HYYn häirintäyhdyshenkilöihin.

  • Myötävaikuta toiminnallasi positiiviseen ilmapiiriin

ESTEETTÖMYYS

The CIrcus on esteetön. Etuovelta on ramppi tilaan ja toiseen kerrokseen on hissi. Circuksessa on esteetön unisex-wc. Lisätietoa ja kysymykset esteettömyyteen liittyen: vuosijuhla@hyy.fi

YHTEYSTIEDOT

Vuosijuhlamestarit Marika Tuominen ja Elina Nieminen

vuosijuhla@hyy.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Earlier Event: November 24
HYYn 150. vuosijuhla
Later Event: November 25
HYY150 Sillis