Back to All Events

Avajaiskarnevaalit

HYY150-juhlallisuudet jatkuvat maanantaina 3.9. klo 14-18 Avajaiskarnevaaleilla, jolloin HYYn järjestöt valtaavat Keskustakampuksen päärakennuksen, Porthanian sekä läheiset katualueet. Tule tutustumaan HYYn monipuoliseen järjestökenttään ja valiokuntiin, kartuta haalarimerkkikokoelmaasi ja fiilistele kesäistä musiikkikattausta Porthanian ulkolavalla. Pääesiintyjänä Avajaiskarnevaaleilla nähdään tänä vuonna Elias Gould.

HYYn järjestöt voivat tulla pitämään omaa ständiä tapahtumaan. Lisäksi järjestöjen on mahdollista esiintyä ja tuottaa oheisohjelmaa karnevaaleille. Järjestöjen ilmoittautuminen tapahtuu täällä: https://www.lyyti.fi/reg/avajaiskarnevaalit2018

Avajaiskarnevaalit 2018 Facebookissa.

Yhteistyössä
University of Helsinki
HYY Yhtymä
UniCafe
UniSport (Helsinki, Espoo)
Frank

Avajaiskarnevaalit4.jpg
Earlier Event: May 24
Suursitsit
Later Event: September 28
Fuksiseikkailu 2018